Фото: ДПСУ

Штурм закінчився, не розпочавшись: прикордонники блискавично відбили атаку росіян на Луганщині

Російські загарбники продовжують зазнавати втрат на українській землі. Прикордонники завдали чергового потужного удару ворогу у Луганській області.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. Ліквідувати живу силу і техніку ворога прикордонникам вдалося завдяки вдалому відстеженню наближення до їхнього опорного пункту піхотних груп противника. 

"Охоронці кордону попрацювали на випередження — відкрили вогонь на ураження. Більш кмітливі з "атакувальників" чкурнули якомога далі. Штурм закінчився, не розпочавшись, втрати ворога уточнюються", — розповіли прикордонники.

Також бійці ДПСУ розповіли, що поблизу Бахмута приземлили "пташку" окупантів, яка відстежувала їхнє переміщення. Прикордонники разом зі своєю стрілецькою зброєю спрацювали на "Ура" й приземлили коптер.

Нагадаємо, раніше у Луганській області українські прикордонники збили черговий російський дрон. Рашисти навіть дали ім'я своєму БпЛА — "Боря".

Також бійці 105 прикордонного загону Держприкордонслужби України приземлили черговий БпЛА "Шахед", який летів у напрямку Чернігова. Це сталося під час однієї з нічних атак рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.05.2023 06:19