Фото: ОК "Північ"

Сили оборони вночі ідеально відпрацювали по ворожих "шахедах" (інфографіка)

У ніч на 15 березня російська армія атакувала територію нашої країни ракетами та ударними безпілотниками. Мобільні вогневі групи Сил оборони знешкодили усі ворожі "шахеди".

Про це повідомляють Повітряні Сили Збройних сил України.

За даними військових, вночі окупанти ударили сімома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині та Донеччині, однією керованою авіаційною ракетою Х-59 по Полтавщині та 27-ма ударними БпЛА типу Shahed (райони пусків безпілотників — Приморсько-Ахтарськ, Курська область — РФ).

До відбиття повітряного нападу залучались зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби.

"В результаті бойової роботи збито 27 "шахедів" у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та областей", — йдеться у зведенні військових.

Робота Повітряних сил у ніч на 15 березня

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Раніше повідомлялось, що у Вінницькій області внаслідок влучання російського дрона-камікадзе у житловий будинок загинула одна людина. Крім того, через ворожу атаку зросла і кількість постраждалих. Якщо спочатку влада повідомляла про трьох поранених, то станом на 23:55 їх кількість збільшилася до чотирьох. Інформації щодо стану здоров'я постраждалих поки немає. Очільник Вінницької ОВА наголосив, що на місці влучання триває розбір завалів.

За даними Хмельницької ОВА, у ніч на п'ятницю російська армія атакувала дронами-камікадзе Хмельницьку область. Ворожим "шахедам" не вдалось досягти цілей під час операції в регіоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.03.2024 07:51