Крістіан Шевченко. Джерело: Instagram

Син футболіста Шевченка отримав українське громадянство та гратиме за збірну України

Форвард англійського футбольного клубу "Вотфорд" Крістіан Шевченко, якому зараз 17 років, отримав українське громадянство. Процедура тривала менш як два місяці.

Про це повідомив Sport.ua. Тепер син Андрія Шевченка може виступати за юнацькі збірні України. Залишилося пройти реєстрацію футбольного громадянства в ФІФА.

Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко розраховує на Шевченка-молодшого. Тренер бачить його на позиції флангового півзахисника.

"Так, плануємо його викликати. Я на контакті з тренерами, з аналітиками "Вотфорда". Дивився останні три матчі його. У нього дуже гідний рівень, тому будемо його викликати", — пояснив Михайленко.

Наприкінці березня, з 20 по 26 число, має пройти еліт-раунд для збірної України. Перше тренування заплановане на 16 березня. За регламентом за два тижні до старту турніру Українська асоціація футболу має сформувати заявку команди.

Про те, що син Шевченка збирається отримати українське громадянство, стало відомо на початку лютого. Хлопець народився у Великій Британії 2006 року.

Тим часом раніше стало відомо, що старший син Шевченка Джордан, який навчається в Єльському університеті, нещодавно розпочав вивчати українську мову.

Нагадаємо, що 25 січня на Конгресі Української асоціації футболу обрали нового президента організації. Ним став видатний у минулому футболіст і колишній тренер національної збірної України Андрій Шевченко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.03.2024 16:08