Фото: Facebook Шевченка

В УАФ серйозні проблеми з фінансуванням: Шевченко назвав дефіцит бюджету

В Української асоціації футболу серйозні проблеми з фінансуванням. Станом на сьогодні дефіцит бюджету становить 105 мільйонів гривень.

Таку заяву зробив президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко, пише Tribuna.com. За словами функціонера, більш детальну інформацію щодо плачевної ситуації з бюджетом УАФ буде надано після проведення аудиту.

"У нас дефіцит бюджету 105 мільйонів гривень. Після аудиту стане зрозуміліше. Але потрібно почекати, оскільки робиться аудит за дев'ять років. І це не лише фінансовий аудит, а й операційний — аналізується адміністративна діяльність УАФ і це ускладнює процес", — сказав глава УАФ.

Шевченко також припустив, що процес аудиту може зайняти більше часу, ніж заявлялось раніше.

"Я знаю, що журналісти люблять конкретику, але поки я не скажу вам більш точно, коли аудит закінчиться. Але про результати перевірки всі дізнаються", — додав Андрій Шевченко.

Раніше на Конгресі Української асоціації футболу обрали нового президента організації. Ним став видатний у минулому футболіст і колишній тренер національної збірної України Андрій Шевченко.

Нагадаємо, Андрій Шевченко заявляв, що поставив перед собою дві головні цілі. Він обіцяє розвивати вітчизняний футбол і  повернути до асоціації довіру вболівальників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 02.03.2024 11:53