Фото: DR

Син Трампа несподівано "заявив про смерть батька": у мережі спалахнув скандал

У середу, 20 вересня, у акаунті Дональда Трампа-молодшого у соцмережі X (Twitter) з'явилося декілька дивних повідомлень. В одному з них повідомлялося, що його батько, екс-президент США Дональд Трамп, помер.

Згодом виявилося, що соцмережі сина екс-президента зламали. Публікація про смерть Трампа-батька з'явилася ще вранці, пише New York Post.

"З сумом повідомляю, що мій батько Дональд Трамп помер. Я балотуватимусь у президенти у 2024 році", — йшлося у повідомленні.

У Twiiter з'явилося повідомленні про смерть Дональда Трампа

Скріншот з соцмережі Х

Інформацію спростував сам екс-президент, опублікувавши відео у своїх соцмережах.

Після цього у акаунті Трампа-сина з'явилися ще декілька провокативних повідомлень. Зокрема, чинного президента Джо Байдена в одній з публікацій називали "дурною дупою". Лише через годину провокативні публікації прибрали з акаунту Трампа-молодшого.

Син Дональда Трампа повідомив про смерть батька

Скріншот з соцмережі Х

Дональд Трамп і Україна

Раніше Дональд Трамп заявив, що Україна програє у війні проти Росії, хоча могла б домовитися із країною-агресоркою та "без бою" віддати частину своєї держави. Водночас Трамп зазначив, що весняного наступу ЗСУ так і не відбулося, тому що українських військових зустріла "стіна озброєння і бомб" з боку Росії.

Нагадаємо, також Трамп заявляв, що може закінчити війну в Україні "протягом 24 годин", якщо знову очолить Білий дім. Мовляв, для цього йому достатньо зателефонувати до лідерів України та РФ і змусити укласти мирну угоду. Варто зауважити, що це вже не перша подібна заява Трампа. Про те, що може завершити війну в Україні "за 24 години" він казав і в лютому, і у березні. Однак на питання, як саме він це зробив би, політик відповідав, що не може цього сказати, "адже якби сказав, то, ймовірно, не зміг би цього зробити".

Водночас президент Володимир Зеленський закликав колишнього президента США Дональда Трампа публічно презентувати мирний план для закінчення війни в Україні. Зазначається, що глава української держави попередив, що будь-який мирний план, за яким Києву доведеться відмовитися від міжнародно визнаних територій, буде неприйнятним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.09.2023 17:12