Фото: Telegram-канал Олександра Сирського

Сирський заявив, що Україна переможе у війні та поверне собі Крим

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський знає, як перемогти у війні з Російською Федерацією. Також Сили оборони мають намір повернути окупований агресором Крим.

Про це генерал заявив в інтерв'ю The Guardian.

Сирський зазначив, що Київ мав план повернути Крим, більш ніж через десятиліття після того, як Володимир Путін незаконно анексував його. 

"Це реалістично. Звісно, ​​це велика військова таємниця. Ми зробимо все можливе, щоб досягти міжнародно визнаних кордонів 1991. Ми маємо перемогти, щоб звільнити наших громадян, які перебувають на окупованих територіях, які страждають", — сказав Сирський.

Генерал заявив, що не спить багато годин. У поодинокі хвилини відпочинку він читав книги з історії України, щоб зрозуміти минулі "процеси". 

"Але я знаю, що ми переможемо. Я знаю, як це зробити. І я впевнений, що ми це зробимо. У нас хоробрі люди та важка історія", — зауважив він.

Сирський також відповів на питання, чи зможе Україна перемогти, і якщо так, то скільки часу необхідно для перемоги. 

"Я думаю, треба бути дуже, дуже сміливим, щоби сказати, коли. Ми робимо все, щоби це сталося. Для нас просто немає важливішого завдання", — додав Олександр Сирський.

Нагадаємо, нещодавно головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав східний фронт. Він розповів про ситуацію на напрямках і найгарячіших ділянках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.07.2024 09:47