Фото: Facebook-сторінка Олександра Сирського

Сирський зустрівся з головою Військового комітету НАТО: що обговорили

У четвер, 21 березня, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів зустріч з делегацією НАТО на чолі з головою Військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером. Він проінформував представника Альянсу про ситуацію на полі бою.

Про це Сирський написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами генерала, сторони також обговорили головні потреби Сил оборони України. Ключові пріоритети — боєприпаси та протиповітряна оборона.

"Подякував колегам з НАТО за всебічну і послідовну підтримку України. По завершенню зустрічі члени делегації НАТО вшанували біля Стіни пам’яті загиблих за Україну воїнів в російсько-українській війні", — написав Олександр Сирський.

Нагадаємо, 21 березня до України з візитом прибув голова військового комітету Північноатлантичного альянсу Роб Бауер. Це перший візит найвищого військового керівника НАТО до нашої держави понад два роки повномасштабного вторгнення.

Раніше аналітики американського Інституту вивчення війни заявили, що країна-агресорка Росія готується до широкомасштабного конфлікту з Північноатлантичним альянсом. На це вказують фінансові, економічні та військові показники.

За даними Bloomberg, у зв'язку з атакою російських добровольчих батальйонів на Бєлгородську область окупанти вимушені перекидати війська з фронту для захисту власних територій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 15:42