Олександр Сирський. Джерело: Facebook-сторінка головнокомандувача ЗСУ

Сирський звернув увагу на позитивну динаміку в підрозділах безпілотних систем ЗСУ

У Збройних силах України відчувається позитивна динаміка знищення цілей ворога ударними дронами. Підрозділам безпілотних систем приділяють особливу увагу.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський, опублікувавши відповідний допис на своїй сторінці у Facebook.

"Провів уже традиційну щомісячну нараду з командирами підрозділів безпілотних систем у закритому форматі відеоконференцзв'язку. Підбили проміжні підсумки спільної роботи", — зазначив він.

Сирський також заслухав доповідь командувача Сил безпілотних систем ЗСУ полковника Вадима Сухаревського щодо формування визначених підрозділів, а також результатів застосування дронів у районах виконання бойових завдань. Окрім того, доповідали керівники структурних підрозділів видів і родів Збройних сил та інших складових Сил оборони України щодо розвитку спроможностей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів.

Головнокомандувач ЗСУ визначив конкретні завдання з прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів БпАК, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження на полі бою передових технологічних розробок. Командири конкретних полків і батальйонів поділилися досвідом і висловили свої пропозиції.

"За підсумками вересня маємо позитивну динаміку ураження та знищення ворожих цілей ударними дронами. Тож 147 військовослужбовців підрозділів БпАК, які успішно нищать ворога та його техніку, заохотив відзнаками Головнокомандувача. Дякую вам, наші воїни, за стійкість і хоробрість. Подяка всім, хто розробляє, виробляє та постачає дрони до війська. Окрема вдячність за підготовку майбутніх операторів БпЛА. Працюємо спільно далі на розвиток Сил безпілотних систем", — підсумував Олександр Сирський.

Нагадаємо, що на початку жовтня головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський побував на одному з найгарячіших напрямків фронту. Тоді він заявив, що ухвалив рішення для посилення ефективності оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.10.2024 11:15