Фото: galka.if.ua

Скандал у Запоріжжі: бійця ЗСУ не пустили до пляжного комплексу через військову форму

У Запоріжжі адміністраторка кафе відмовилася пускати військового до закладу, бо він був у формі. Жінка пояснила свою відмову тим, що це може налякати дітей, які там перебували.

Відповідне відео оприлюднили у мережі.

Адміністраторка відмовилася пустити військового до пляжно-розважального комплексу, пояснюючи це тим, що у закладі діти, яких це може налякати та тим, що це може не сподобатися їхнім батькам. Дівчина зауважила, що заклад обслуговує військових, але у формі вхід заборонено. 

"Ви прийшли до вас у військовій формі. Це не ганебно, ні. Але у нас відпочиває 140 дітей. Це може налякати, що у нас ви у військовій формі. Злякати не дітей, а їхніх дорослих батьків", — повідомила працівниця комплексу.

Водночас директор комплексу Інна Кульчицька у коментарі "Суспільному" пояснила, що сталася помилка, і жодних заборон та обмежень щодо військових у закладі немає.

"Адміністраторка працювала перший день. В перший день, як воно буває, хтось не так зрозумів, не так почув. Це помилка, чесно кажучи, тому що на територію комплексу можна всім, бо це відкрита площадка, люди можуть заходити. Вхід на територію комплексу вільний та безоплатний", — пояснила директорка.

Вона зауважила, що особисто попросила вибачення у військового.

"Я зателефонувала цьому військовому. Я особисто перепросила та запросила до нас на каву", — зазначила Інна Кульчицька.

Нагадаємо, раніше в Одесі стався мовний скандал. Інцидент стався між дільничним та громадянином у відділі поліції, куди кількох чоловіків запросили через появу у громадському місці у нетверезому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.06.2023 21:23