Фото: tanyaprentkovych / Instagram

Скандальна відпустка на Мальдівах: чоловік блогерки Пренткович не повертався в Україну після відпочинку

Чоловік блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович, бізнесмен Андрій Гонковський не повернувся в Україну після скандальної відпустки на Мальдівах

Про це повідомило видання "Українська правда" з посилання на джерела у прикордонній службі.

Так, за інформацією прикордонників, Гонковський покинув Україну ще 8 січня. Зокрема, о 10:17 він перетнув українсько-польський кордон у пункті Краківець на автомобілі BMW. З цього моменту бізнесмен жодного разу не повертався в Україну.

Сам Гонковський інформацію щодо свого місця перебування не розкриває. Проте днями у соцмережах він оголосив про переїзд із родиною. Куди саме він має намір переїхати блогер не уточнив. 

"Січень-лютий цього року все змінили. Та ви все бачили... Я впевнений, що моя аудиторія бачила і розуміла, як з моєї поїздки зробили подію всеукраїнського масштабу. Як цією новиною перекрились корупційні скандали та ще "певні події". Як 150 медіа включно з єдиним марафоном робили це новиною номер один кожного дня. Все це спонукало мене до рішення. Ми переїжджаємо", — написав чоловік Пренткович.

Водночас Гонковський розповів, що відповідне рішення було ухвалено через низку погроз, які надходили на адресу його родини. Він зауважив, що правоохоронці відмовилися реагувати на текстові повідомлення й запевнили, що звʼяжуться з недоброзичливцями вже після дзвінків чи особистих звернень.

"Мабуть, одне з найважчих рішень у моєму житті. Але коли сьогодні на мене з обох сторін лягли Іван та Адам, і я замислився, що тільки від мого рішення залежить, перебуватимуть вони в небезпеці або в безпеці... Я зрозумів, що зараз це правильне рішення. Не знаю, на який час, але поки що так", — прокоментував Гонковський.

Андрій Гонковський не повертався в Україну після скандальної відпустки на Мальдівах

Скріншот instagram.com/gonkovskiy

Нагадаємо, у січні 2024 року у мережі розгорівся скандал довкола блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович та її цивільного чоловіка Андрій Гонковського. Зокрема, у мережі з'явилися фото, як блогерка відпочиває на Мальдівах разом із своїм коханим. Після цих світлин на блогерку одразу ж вилилася хвиля хейту та обурення. Найбільше українців збентежив той факт, що буцімто Гонковський їхав у Польщу як волонтер, а натомість скористався можливістю та подався на Мальдіви. Люди обурилися, що чоловік таким чином прикривається волонтерством за для власної вигоди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 19.03.2024 16:59