Фото: Instagram Андрія Гонковського

Їхав як волонтер до Польщі, а опинився на Мальдівах: блогерка Пренткович та її чоловік втрапили у скандал

Днями у мережі розгорівся скандал довкола блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович та її цивільного чоловіка Андрій Гонковського. Українців вельми обурив відпочинок пари на Мальдівах під час війни в Україні.

Зокрема, у мережі з'явилися фото, як блогерка відпочиває на Мальдівах разом із своїм коханим. Після цих світлин на блогерку одразу ж вилилася хвиля хейту та обурення. Найбільше українців збентежив той факт, що буцімто Гонковський їхав у Польщу як волонтер, а натомість скористався можливістю та подався на Мальдіви. Люди обурюються, що чоловік таким чином прикривається волонтерством за для власної вигоди.

Реакція блогерки Пренткович

Блогерка прокоментувала скандал та стала на бік свого чоловіка. Вона запенила, що її чоловік Андрій Гонковський законно опинився на відпочинку на Мальдівах, адже "робить багато хорошого для країни". Про це вона зазначила в особистому листуванні з блогеркою на ім'я Валерія, яка виклала скриншот переписки в Instagram.

"Ви так пишете, наче забули все хороше, що ми зробили. Всі їздять, але публічним людям не можна. Ви знаєте, про які масштаби я говорю. Дуже багато людей. На кордоні чоловіки-українці в кожній машині", — пише Тетяна.

Пренткович зауважила, що не порушувала закон. Спершу за кордон вона полетіла сама, а пізніше її обранець виїхав з країни на законних підставах.

"Його б не випустили за кордон, якби він не зробив стільки хороших справ. Ви знаєте, що виїзд зараз складний. І власне всі документи про куплені авто, автобуси тощо з власних грошей дають змогу перетинати кордон. Бо це і називається волонтер", — пояснила блогерка.

Вона також зазначила, що не бачить різниці між відпочинком у Карпатах та "на морі" за кордоном, додавши, що її  чоловік "на законних підставах перетнув кордон".

Пренткович скандал

Скріншот з Instagram valeria_content

Реакція Андрія Гонковського

Сам винуватець скандалу також не залишився осторонь і в Instagram Stories наголосив, що розуміє обурення та гнів суспільства і "що саме тригернуло" українців. Втім, зауважив, що все насправді не так, як люди думають. 

"У нас була запланована подія "Магія ранку" для українських підприємців на 11 січня. Схожі події ми вже проводили з організаторами і при цьому закривали збори, купували дрони і так далі. Але коли вже прибув до Варшави, організатори дещо змістили дати на 23 січня для того, щоб провести більше анонсів. І, відповідно, у мене були вільні дні", — пояснив Гонковський.

Він наголосив, що в цей момент його дружина з дітьми летіли на відпочинок на Мальдіви. Тож Гонковський вирішив не витрачати цей час і провести декілька днів разом з родиною.

"Можливо, даремно. Можливо, помилково. Але вже як є. Далі я повернувся до Варшави. Провів подію і далі разом з майстер-класом за донат, разом з благодійним розіграшом від "Інсайт" разом зі збором, який ми організовували і зібрали 450 тисяч гривень за останні декілька тижнів. Вже на них придбано два дрони", — додав блогер.

Нагадаємо, народний депутат України Микола Тищенко офіційно розлучився зі своєю дружиною Аллою Барановською. Пара прожила у шлюбі сім років. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.01.2024 17:59