Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Скільки ракет уразили цієї ночі військові над Києвом: дані КМВА

Вночі 21 березня під час російського обстрілу у Києві та області протиповітряна оборона збила приблизно три десятки ворожих ракет.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

У КМВА зауважили, що попередній масований обстріл столиці відбувся 44 дні тому. Водночас під час сьогоднішньої атаки окупанти випустили по столиці крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та балістичні ракети з території РФ.

"Повітряна тривога в столиці тривала майже три години. Після складних маневрів в суміжних областях, ракети заходили на столицю одночасно з різних напрямків", — наголосили у КМВА.

Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно три десятки ворожих ракет, зокрема і балістичні.

"На цю хвилину достеменно відомо про двох постраждалих – дівчинки 11 років та чоловіка 38 років. Без загиблих. Інформація оновлюється та уточнюється", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше мер столиці Віталій Кличко заявляв, що у столиці через ворожу атаку, попередньо, поранення отримали 10 людей. Зокрема, двох постраждалих людей довелося госпіталізувати. Іншим медики надали допомогу на місці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 21.03.2024 07:39