Фото з соцмереж

Скільки ворожих дронів збила ППО в ніч на 22 липня: зведення Повітряних сил

Уночі 22 липня російські окупанти вкотре атакували територію України дронами. П’ять ударних безпілотників Shahed-136/131 були спрямовані з південно-східного напрямку.

Про це повідомляє прес-служба Повітряних сил України.

За даними військових, Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил усі п'ять дронів-камікадзе було знищено. Також протягом п'ятниці, 21 липня, протиповітряною обороною ліквідовано дев’ять розвідувальних безпілотників оперативно-тактичного рівня.

"За поточну та минулу добу авіація Повітряних Сил завдала понад 25 групових авіаційних ударів по російських окупантах", — йдеться у повідомленні Повітряних сил.

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що російські терористи зробили невелику паузу в масованих обстрілах української території. У ніч на 22 липня було порівняно спокійною щодо ворожих атак у порівнянні з кількома попередніми добами.

Російські загарбники на світанку 21 липня знову атакували Одеську область, внаслідок якого було влучання в термінал, де зберігалося продовольство. Ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю. Також постраждали дві людини. Удень 21 липня рашисти також вдарили по Одещині. Сім ракет поцілили по об'єкту інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.07.2023 10:51