Фото ілюстративне зі соцмереж

Склади боєприпасів, радіолокаційні станції і не тільки: що знищили ЗСУ під час ударів по Криму в четвер (фото)

У четвер, 4 січня, Сили оборони України завдали декількох успішних ударів по тимчасово окупованому Криму. Внаслідок атак знищено склади боєприпасів російських загарбників, а також уражено позиції радіолокаційних станцій (РЛС).

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"У четвер, 4 січня 2024 року, здійснено комплексну спецоперацію на території тимчасово окупованого Криму", — йдеться в повідомленні.

Її проводили Повітряні сили Збройних сил України, бійці Головного управління розвідки спільно зі силами сектору оборони держави.

Цілями атаки стали російські позиції радіолокаційних станцій на аеродромі у Саках, а також склад боєприпасів поблизу населеного пункту Гришине.

"Окупанти в Криму втратили склади боєкомплекту й "осліпли" на кілька РЛС. Дані космічної розвідки підтверджують успішне вогневе ураження складу боєкомплекту російських загарбників у Гришиному", — зазначили українські розвідники.

Джерело: Головне управління розвідки

Джерело: Головне управління розвідки

Вони також додали, що інформація про інші втрати терористичної Росії на тимчасово окупованій території Криму уточнюється.

Як відомо, 4 січня в окупованих Севастополі та Євпаторії лунали потужні вибухи. Перед цим російські загарбники перекрили рух Кримським мостом.

Нагадаємо, 5 січня Збройні сили України повідомили, що уразили російський склад боєприпасів у тимчасово окупованому Криму. Ворожу ціль ліквідували поблизу населеного пункту Первомайське.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.01.2024 18:20