Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Словацький хокеїст втік з Росії заради трансферу до європейського клубу, — ЗМІ

Хокеїст зі Словаччини Михаіл Криштоф, який грав за російський клуб "Сочі" у Континентальній хокейній лізі, самовільно залишив команду після одного з тренувань.

Як повідомляють російські засоби масової інформації, Криштоф уже підписав контракт із клубом зі Швейцарії "Лангнау", а міжнародна федерація хокею схвалила перехід спортсмена до іншого клубу.

"Міжнародна федерація хокею із шайбою більше не має відношення до контрактів КХЛ. КХЛ більше не є членом Федерації хокею Росії. Словацька федерація хокею схвалила трансфер Міхала Кріштофа. Тому IIHF також схвалила його", — заявив президент організації Люк Тардіф.

Зауважимо, що словак має чинний контракт із "Сочі", але зараз він підписав угоду зі швейцарським "Лангнау" до кінця сезону-2024/2025. Відомо, що за час гри у "Сочі" у сезоні-2024/2025 словацький хокеїст набрав п'ять очок (2+3) у десяти іграх.

Варто додати, що торік у жовтні хавбек "Шахтаря" U-19 Олександр Роспутько не повернувся з командою в Україну після матчу другого групового етапу Юнацької ліги УЄФА проти "Антверпена" (2:1). Він провів увесь матч проти бельгійського клубу. Після матчу, який пройшов 4 жовтня, "Шахтар" мав повернутися назад, але в аеропорту Роспутька не виявили. Після пошуків була знайдена лише його складена форма. Він обмежив доступ у соціальних мережах та перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Нагадаємо, раніше тренер з фізпідготовки одеського "Чорноморця" Ігор Касьяненко, який увійшов до тренерського штабу Романа Григорчука на початку 2022 року, вирушив з командою на тренувальний збір до Туреччини, звідки не повернувся назад на Батьківщину. Касьяненко взяв приклад з двох колишніх представників жіночого футбольного клубу "Кривбас" — SMM-спеціаліста Романа Лопатіна та фотографа Романа Медведєва, які не повернулись в Україну після матчів Ліги чемпіонів у Швеції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.10.2024 14:05