Фото: Ігор Касьяненко / соцмережа X

Тренер українського футбольного клубу не повернувся зі зборів та втік у США, — ЗМІ

Тренер з фізпідготовки одеського "Чорноморця" Ігор Касьяненко, який увійшов до тренерського штабу Романа Григорчука на початку 2022 року, вирушив з командою на тренувальний збір до Туреччини, звідки не повернувся на Батьківщину.

Про це повідомляє Sport.ua.

Схоже, що Касьяненко взяв приклад з двох колишніх представників жіночого футбольного клубу "Кривбас" — SMM-спеціаліста Романа Лопатіна та фотографа Романа Медведєва, які не повернулись в Україну після матчів Ліги чемпіонів у Швеції.

Згідно з наявною інформацією, свою роботу у "Чорноморці" тренер з підготовки припинив заради подальшої втечі до Сполучених Штатів Америки. Уродженець Луганська став єдиним членом одеської команди, який знехтував виданим Міністерством молоді та спорту дозволом на виїзд за кордон під час воєнного стану в Україні. У США Касьяненко разом зі своєю сім’єю може поселитися у Маямі.

У "Чорноморці" утримуються від будь-яких коментарів щодо вищезгаданої ситуації до закінчення перевірки даного факту. Наразі у справі втечі Касьяненка з України триває розслідування.

Нагадаємо, раніше у "Шахтарі" відреагували на зникнення 19-річного півзахисника Олександра Роспутька. Він 4 жовтня, після виїзного матчу юнацької ліги УЄФА між "Антверпеном" втік з розташування команди та, ймовірно, перебуває в Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.03.2024 10:48