Фото: Державна прикордонна служба України

"Смертельний заплив": прикордонники виявили в Тисі тіла двох чоловіків (відео)

Українські прикордонники знайшли в річці Тиса тіла двох чоловіків. Вони загинули, намагаючись переплисти її. Ймовірно, це ухилянти, які таким небезпечним чином намагалися покинути територію України.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Потопельників знайшли вчора ввечері на Закарпатті під час патрулювання українсько-румунського кордону", — йдеться в повідомленні.

До місця події викликали рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Закарпатській області та працівників Національної поліції.

"Через високі пороги та сильну течію дістати тіла з води вдалося лише на ранок. Наразі особи загиблих встановлюються", — додали прикордонники.

За підрахунками Держприкордонслужби України, від початку повномасштабного вторгнення це вже 24 випадок загибелі чоловіків, які намагались подолати річку.

"Застерігаємо утриматися від подібних "мандрівок", адже це може бути небезпечним для вашого життя", — наголосили українські прикордонники.

Нагадаємо, що багато військовозобов’язаних, які намагаються уникнути мобілізації, пробують перепливати річку тису на кордоні з Румунією в Закарпатській області. Державна прикордонна служба України застерігає, наскільки це небезпечно. Зокрема, в лютому в ДПСУ опублікували відео, як виглядає Тиса на кордоні з Румунією у Закарпатській області. Річка суттєво піднялася. Стрімка течія підмиває берег і несе вниз все, що потрапило у воду.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.04.2024 12:49