Скріншот з відео

Спалили ворожу колону: бійці Третьої штурмової бригади зупинили російську атаку на Харківщині (відео)

Воїни Третьої окремої штурмової бригади відбили атаку російської техніки у Харківській області. Бійці спалили окупантам танк, бронетранспортер та іншу цінну техніку рашистів.

Відповідне відео у Telegram-каналі оприлюднила Третя окрема штурмова бригада.

Військові зазначили, що ворожа колона, яка рухалась у бік позицій ЗСУ, була вчасно змальована пілотами Третьої штурмової. Бригадні підрозділи одразу приєдналися до ліквідації.

"З неба завдали моментального ураження в танк. БТР, який почав давати задню — догнали. Ще до контрольних влучань, почала назад тікати російська піхота. Багатомільйонну техніку за короткий час розмотали наші безпілотники!" — описують бойове зіткнення військові.

У Третій штурмовій підкреслили, що ворожий штурм відбили батальйон безпілотних систем, бійці FATUM з протитанкового, і бійці Revenge group з Першого механізованого батальйону.

За даними Генштабу, станом на 18 вересня Росія вже втратила понад 637 тисяч своїх військових. За минулу добу ця цифра зросла приблизно на 1 130 мертвих окупантів.

Нагадаємо, речник Державного департаменту США Метью Міллер заявив, що комплекс заходів, над якими США продовжують працювати, допоможе Україні перемогти Росію у війні. При цьому, на думку офіційного Вашингтона, немає такого виду зброї, яка мала би вирішальне значення на полі бою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2024 18:57