На фото: Посольство США у Москві. Джерело: Вікіпедія

США та Британія попередили про можливі теракти в Москві протягом 48 годин

Посольство Сполучених Штатів Америки у Росії та Міністерство оборони Великої Британії попередили про можливі теракти в Москві протягом 48 годин.

Відповідні повідомлення опубліковані на офіційних ресурсах дипломатичних відомств.

"Посольство відстежує повідомлення про те, що екстремісти найближчим часом планують атакувати великі зібрання в Москві, включно з концертами, і громадянам США слід уникати великих зібрань протягом наступних 48 годин", — вказало посольство США у РФ

посольство

Скріншот з сайту посольства США у РФ

МЗС Британії опублікувало аналогічне попередження.

Крім того, воно рекомендує британцям утриматися від будь-яких поїздок до Росії через ризики та загрози, пов'язані із вторгненням Росії в Україну.

"Ситуація в Росії є непередбачуваною", — зазначають у дипвідомстві й додають, що "туристична страховка може бути анульована", якщо британці вирушать у РФ всупереч рекомендаціям.

повідомлення про ймовірні теракти у Москві

Скріншот з сайту посольства Великої Британії у РФ

Нагадаємо, у 2 березня пропагандисти повідомляли, що у місті Карабулак в Інгушетії (суб'єкт Російської Федерації, який входить до складу Північно-Кавказького федерального округу) сталася перестрілка між спецпідрозділом Федеральної служби безпеки та "бойовиками". Останні начебто планували теракти у людних місцях в Інгушетії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 08.03.2024 02:07