Фото: "Слуга народу"

Суд продовжив запобіжний захід нардепу Тищенку: скільки перебуватиме під домашнім арештом

У понеділок, 19 серпня, скандальному депутатові Верховної Ради Миколі Тищенку, якого підозрюють у незаконному позбавленні волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі, продовжили запобіжний захід. Він перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 23 вересня.

Про це повідомляє "Суспільне".

"Печерський районний суд Києва продовжив Миколі Тищенку запобіжний захід — цілодобовий арешт до 23 вересня", — йдеться у повідомленні.

Микола Тищенко має повідомляти про зміну проживання, утриматись від спілкування з особами визначених судом, залишити закордонний паспорт та носити електронний засіб контролю.

Що відомо про справу Миколи Тищенка

У Дніпрі 20 червня група невідомих осіб в одязі кольору хакі та балаклавах здійснила напад на колишнього бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра "Сина" Павлова. Це сталося в той час, коли чоловік гуляв із дитиною. 

Місцеві Telegram-канали одразу заявили, що до цього причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов посперечався. Зокрема, у соцмережах з'явилося відео, як група людей у формі оточила чоловіка у цивільному одязі та взяла його руки в кайданки. До того ж один із нападників у формі обшукував сумку чоловіка у цивільному та, схоже, ударив його.

Через деякий час у поліції Дніпропетровської області повідомили, що за фактом конфлікту у центрі Дніпра відкрили два кримінальні провадження. Натомість у спецпідрозділі "Кракен" підтвердили, що чоловік у цивільному, який отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички, є колишнім військовослужбовцем їхнього підрозділу.

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко, якому оголосили підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця, розбив свій мобільний телефон під час проведення у нього обшуків

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.08.2024 17:43