Микола Тищенко. Колаж: "РБК-Україна"

Тищенка "роздуло": косметологи розповіли, що з обличчям скандального нардепа

Народний депутат Микола Тищенко час від часу "вляпується" в різноманітні скандали. Однак після останнього з них — побиття військового в Дніпрі — в мережі звернули увагу на його зовнішність, адже він сильно змінився.

Про це повідомив "РБК-Україна". Соцмережі "вибухнули" жартами про обличчя Тищенка, а деякі косметологи навіть вже встигли пояснити, чому його так "роздуло".

Косметолог Вікторія з Одеси пояснила, чому відбулися такі "трансформації".

"Насправді, тут справа не в ботулотоксині, а тут гарно набрякає Філлер, який поставлений не за показами та в зону вилиць", — зазначила вона.

А ще один косметолог, Анна, не стала детально описувати процедури, які міг робити Тищенко. Замість цього вона пожартувала про те, що ці зміни відбуваються, коли людина обирає "дешевого косметолога з поганої школи".

Не стоять осторонь і прості користувачі мережі. Дівчата жартують, що передумали йти на "уколи краси", коли побачили Тищенка.

"Вибачте, я не могла пройти повз ці новини. Тут справа навіть не в уколах краси, а в тому, що їм вже сама природа вирівнює зовнішню "красу" та внутрішню", — написала одна з дівчат.

Як відомо, в січні Микола Тищенко офіційно розлучився зі своєю дружиною Аллою Барановською. Пара прожила у шлюбі сім років.

"Мені приховувати нема чого, я живу відкритим звичайним життям. А декларацію подавав і до розлучення. Одна з причин розірвання шлюбу — це неможливість спільного проживання. Алла живе в іншому місці, я працюю у Києві. На жаль, це не дозволяє нам утримувати спільне майно та життя", — пояснював тоді Тищенко.

За його словами, він залишається із колишньою дружиною в дружніх стосунках. Вони й надалі планують виховувати сина разом.

Нагадаємо, в Дніпрі 20 червня група невідомих осіб в одязі кольору хакі та балаклавах здійснила напад на колишнього бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра "Сина" Павлова. Це сталося в той час, коли чоловік гуляв із дитиною. До цього причетний народний депутат України Микола Тищенко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 23.06.2024 20:40