Фото: retail.ru

Свідомо забезпечували армію РФ: керівництво "Ашана" викрили у брехні

Керівництво французької корпорації "Ашан" викрили у брехні. Торгова мережа свідомо маскувала постачання товарів на адресу Міноборони РФ під звичайний комерційний продаж приватним компаніям.

Про це повідомляє The Insider.

Джерело зазначає, що практично всі заяви у пресрелізі керівництва французького "Ашана" — відверта і свідома брехня, яка легко спростовується численними документами, фотографіями та даними під запис свідченнями співробітників.

"Ашан" переконує, що не знав кінцевого отримувача. Але самі співробітники та менеджери на території "Ашана" наклеювали на пакування товарів бирки "гуманітарна допомога". При цьому у списку товарів для "допомоги" немає нічого для жінок та дітей, натомість є бритви та цигарки.

"Було б дуже дивно, якби їм нічого не було відомо, адже серед російського менеджменту чимало французьких громадян, як, наприклад, директор з продажу російського "Ашана" Лоран Пруст, безпосередній керівник організатора пітерських постачань", — зазначають журналісти.

Нагадаємо, національне агентство з питань запобігання корупції внесло французьку корпорацію "Ашан" у перелік міжнародних спонсорів війни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 03.03.2023 16:48