Фото: Instagram Марти Костюк

Світоліну посунуть з подіуму: хто стане першою ракеткою України після "Ролан Гаррос"

Тенісистка Еліна Світоліна втратить статус першої ракетки України після Відкритого чемпіонату Франції-2024. Її місце посяде Марта Костюк.

Відповідну інформацію можна прослідкувати на порталі Live-tennis.

Марта Костюк зможе випередити Еліну Світоліну у світовому рейтингу WTA, яка поступилась Єлені Рибакіній з Казахстану в 1/8 фіналу "Ролан Гаррос" та не захистила успіх торішнього турніру, де наша землячка зупинилась на чвертьфінальній стадії.

Станом на сьогодні Еліна опустилась у рейтингу з 19 на 21 позицію. А Марта зуміла піднятися на 18 сходинку. Костюк вже була найкращою тенісисткою України у 2023 році, коли Світоліна повернулась на корт після народження дитини.

Нагадаємо, українська тенісистка сучасності Еліна Світоліна підтвердила наміри зіграти на літній Олімпіаді. Зараз вона повертається до збірної України.

Також в інтерв’ю британським журналістам Світоліна розповідала, що зі серйозною мотивацією виходить на поєдинки з російськими спортсменами. За її словами, коли вона грає проти представниць Російської Федерації, то бореться, як український солдат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.06.2024 19:41