Фото: ДТЕК

Тисячам родинам повернули електроенергію у двох прифронтових областях

Майже шість тисяч родин в Донецькій і Дніпропетровській областях отримали постачання електроенергії. Протягом 15 березня енергетики компанії ДТЕК відремонтували важливі електромережі.

Про це йдеться на сайті ДТЕК.

Зазначається, що попри обстріли 15 березня енергетикам вдалося відремонтувати електропостачання для жителів п'ять населених пунктів Донеччини. Майже вісім тисяч родин знову зі світлом.

Також за останню добу електропостачання відновили для майже трьох тисяч родин Дніпропетровської області. Ці два регіони, регулярно обстрілюються, через що страждають електромережі та їх жителі.

"Донецька область продовжує піддаватися постійним обстрілам. Через бойові дії без електропостачання поки що залишаються 111 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України", — зазначають в ДТЕК.

Нагадаємо, 1 березня повідомлялося, що у зв'язку з кризовою ситуацією в українській енергосистемі вже найближчим часом тарифи на світло для споживачів можуть підвищити. В уряді вважають, що це допоможе подолати кризу в енергетиці, яку посилили атаки РФ на енергетичні об'єкти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Суспільство, 16.03.2023 20:54