Фото: Bild

Товариш Путіна зганьбився під час святкування об'єднання Німеччини

Колишнього канцлера ФРН Герхарда Шредера посадили окремо від усіх політиків на святкуванні річниці об'єднання Німеччини. Його називають другом президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє в Telegram "Bild на русском".

Зазначається, що сьомий канцлер Німеччини, колишній голова ради директорів "Роснефти" Герхард Шредер товаришує з Путіним. У Німеччині його критикують за лобіювання інтересів РФ і роботу в російських держкорпораціях. Тож під час святкувань ніхто не хотів опинитися з ним в одному кадрі, і поруч з ним сіла тільки його дружина.

Герхард Шредер є товаришем Володимира Путіна

Фото: Bild

Нагадаємо, Німеччина відтягує відправлення Україні ракет великої дальності Taurus через побоювання в нібито прямої конфронтації з Росією. Трипартійний коаліційний уряд Німеччини "в принципі схвалив" постачання Taurus, проте канцлер Олаф Шольц призупинив цей крок через побоювання, що німецькому персоналу доведеться поїхати в Україну, щоб допомогти в обслуговуванні та експлуатації зброї. За словами чиновників, Шольц стурбований, що такий крок може призвести до прямої конфронтації Німеччини та росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.10.2023 23:58