Фото: Національна поліція

Трагедія в Бучі: чоловік вимагав відвезти його до Білорусі, а потім підірвав гранату (фото)

У Бучі Київської області вранці 21 червня невідомий чоловік підсів у машину до 59-річного водія та, погрожуючи гранатою, вимагав відвезти його на кордон. Згодом зловмисник підірвав боєприпас, внаслідок чого загинув на місці події.

Про це повідомляє поліція Київщини у Telegram-каналі.

За даними правоохоронців, 21 червня до Бучанського районного управління поліції Київщини близько 10:50 надійшло повідомлення від жительки міста про те, що біля її двору стався вибух в автомобілі.

Як попередньо встановили поліціянти, до 59-річного водія автомобіля КІА у машину сів невідомий чоловік та погрожуючи гранатою вимагав відвезти його на кордон із сусідньою державою. Водій встиг покинути авто, в цей час невідомий підірвав боєприпас. Чоловік загинув на місці. Водій тілесних ушкоджень не зазнав.

"Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група, працівники групи реагування патрульної поліції, криміналістична лабораторія, керівництво підрозділу поліції", — йдеться у заяві поліції.

Нагадаємо, 17 червня у Київській області 32-річний чоловік кинув гранату посеред вулиці. Внаслідок вибуху травмувалася перехожа жінка та сам зловмисник.

Також 9 червня у Києві 46-річний чоловік кинув гранату у вікно квартири багатоповерхівки, де мешкає його рідний брат. Внаслідок вибуху постраждала 36-річна жінка.

Додамо, у квітні у Голосіївському районі Києва здетонувала граната, внаслідок чого загинув житель столиці. Також у Києві 19 листопада внаслідок вибуху гранати у квартирі у Дніпровському районі столиці загинули двоє людей. Попередньо, це військовий та жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.06.2024 13:53