Фото: ФК "Динамо"

Тренер Луческу отримав посаду в румунському клубі: подробиці

Мірча Луческу, який залишив київське "Динамо" у листопаді минулого року, буде працювати віце-президентом "Рапіда" з Бухареста. Він допомагатиме головному тренеру команди Нілу Леннону.

Про це повідомляє Sporx.

Президент "Рапіда" Ден Клайм сказав про Луческу: "Клуб буде сильніше допомагати тренеру Нілу Леннону в новому сезоні. Я хотів би особливо подякувати Мірчі Луческу. Ми продовжимо інвестувати в інфраструктуру в результаті оцінки, які ми зробили з ним. Ми повністю реформуємо такі питання, як харчування, і, звісно, продовжимо інвестувати в цінних гравців з менталітетом переможців".

Нагадаємо, що головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу подав у відставку та навіть оголосив про закінчення кар'єри після програного матчу проти "Шахтаря" (0:1) у 13-му турі чемпіонату України. Але згодом охолов і закінчувати кар’єру передумав, попри 78-річний вік.

Також після від’їзду з України Мірча Луческу дав інтерв'ю російському пропагандистському медіа "Спорт Експрес". У ньому 78-річний румун розповів про свої плани щодо продовження кар'єри.

Своєю чергою президент "Динамо" Ігор Суркіс спростував інформацію про те, що колишній головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу може повернутись у клуб на посаду генерального директора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.05.2024 22:17