Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Три головні теми для Ставки: Зеленський розповів про актуальні проблеми під час війни

На черговому засіданні Ставки верховного головнокомандувача президент України Володимир Зеленський обговорив три проблеми: ситуацію на фронті, комплектацію бригад і озброєння власного виробництва.

Про це Володимир Зеленський розповів у дописі на своїх сторінках у соціальних мережах.

"Провів Ставку. Відбулася доповідь головкома Олександра Сирського про ситуацію на основних напрямках: Покровськ, Торецьк, Часів Яр, Куп’янськ, Вовчанськ і всі інші. Задуми російських військ і наша відповідь на них", — зазначив він.

За його словами, багато часу присвятили темі комплектації бригад для ротації на найскладніших ділянках: люди, зброя, військова техніка, належне матеріально-технічне забезпечення. Щодо цих питань доповідав начальник Генштабу Анатолій Баргилевич.

"Інша велика тема — озброєння. Весь перелік власного виробництва — снаряди, дрони, техніка, а також надходження від партнерів. Працюємо з ними на всіх рівнях, щоб оперативно усувати всі перепони та пришвидшувати постачання", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що 15 липня Зеленський змінив склад Ставки верховного головнокомандувача. До її персонального складу він ввів командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України Олександра Трепака та начальника Управління державної охорони України Олексія Морозова, а вивів — Олександра Кубракова, Сергія Лупанчука та Сергія Рудя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.07.2024 16:13