Фото: Рон ДеСантіс / скріншот з відео

Ще один політик зняв свою кандидатуру з президентських виборів у США на користь Трампа

Американський політик Рон ДеСантіс, який є губернатором Флориди, припинив боротьбу за пост президента США. Він офіційно зняв свою кандидатуру на користь Дональда Трампа, хоча був його головним конкурентом на виборах.

Відповідне відео Рон ДеСантіс опублікував на своїй сторінці у соцмережі Х. Там він заявив, що у його кампанії немає чіткого шляху до президентського крісла.

"Якби я міг щось зробити для досягнення сприятливого результату, більше зупинок кампанії, більше інтерв'ю, я б це зробив, але я не можу просити наших прихильників добровільно витрачати свій час і жертвувати свої ресурси, якщо у нас немає чіткого шляху до перемоги. Відповідно, сьогодні я призупиняю свою кампанію", — підкреслив ДеСантіс.

Раніше республіканець Вівек Рамасавамі, який претендував на президентське крісло Сполучених Штатів Америки, вибув із перегонів. Він підтримав іншого кандидата — Дональда Трампа.

Нагадаємо, колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп переміг на республіканських кокусах в Айові. Це знаменує дострокову перемогу в боротьбі політика за номінацію від своєї партії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 21.01.2024 22:44