Фото: parlament.ua

Ще одна нардепка від колишньої ОПЗЖ складає мандат

Народний депутат Тетяна Плачкова, яка входила до колишньої фракції "Опозиційна платформа — За життя", ухвалила рішення скласти депутатський мандат.

Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"Народна депутатка від ОПЗЖ Тетяна Плачкова складає депутатський мандат", — повідомив Гончаренко.

Зауважимо, 15 березня 2022 року Плачкова вийшла із фракції "Опозиційна платформа — За життя".

Що відомо про Тетяну Плачкову

Засновниця ТОВ "Юридична компанія "Кі енд Кейс". Членкиня Ради адвокатів Одеської області. Раніше працювала у Державній архітектурно-будівельній інспекції. Була помічницею депутатки Верховної Ради 7 скликання Катерини Ващук на платній основі. До виборчого списку ОПЗЖ увійшла у 2019 році під номером 31.

У Верховній Раді вона була членом Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Також обіймала посаду заступника члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва.

Нагадаємо, 15 червня Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишню народну депутатку від забороненої партії "Опозиційна платформа за життя" Наталю Королевську. Вона фігурує в категорії "Особа, яка переховується від органів досудового розслідування".

15 лютого стало відомо, що Наталія Королевська та Юрій Солод передали до Верховної Ради заяви про складання повноважень. Судячи з фото, які опублікували на сайті парламенту, документи було підготовлено ще наприкінці січня. 

Додамо, Верховна Рада 24 лютого припинила повноваження ще трьох народних обранців від ОПЗЖ. Серед тих, кого позбавили мандатів, була й Наталія Королевська. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 13.07.2023 10:51