Фото: Pixabay

Ще в одному місті опалювальний сезон завершиться достроково

У Краматорську Донецької області опалювальний сезон завершиться достроково. Тепло жителям міста перестануть подавати у ніч з 28 на 29 березня.

Про це повідомила прес-служба Краматорської міської ради.

Таке рішення було ухвалено 25 березня у ході оперативної наради з питань житлового та комунального господарства Краматорської військової адміністрації.

"З огляду на суттєве підвищення показників температури атмосферного повітря, вирішено, що опалювальний сезон у Краматорську завершиться у ніч із 28 на 29 березня", — йдеться у повідомленні.

У міськраді наголосили, що таке рішення також допоможе місцевим мешканцям заощадити на платіжках за комунальні послуги. Водночас у керівних компаніях міста наголосили, що сплата за послугу з управління багатоквартирними будинками зі сторони мешканців й так вкрай низька. 

"Поки що сподіваються (керівні компанії, — ред.), що мешканці знайдуть змогу покращити платіжну дисципліну, проте нагадують, якщо ситуація не зміниться, надавати послуги буде важче", — наголосили у міськраді.

Нагадаємо, у Харкові достроково завершать опалювальний сезон. Це необхідно для того, щоб зменшити навантаження на енергосистему, яка постраждала внаслідок російських терористичних атак. Відключати опалення почнуть з 26 березня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.03.2024 22:18