Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента України

Що регулюватиме внутрішній план посилення України: роз'яснення Зеленського

Внутрішній план посилення України разом з Планом перемоги забезпечить для держави правильні відповіді на всі виклики цього і наступного року. Його необхідно наповнити для ефективного застосування.

Таку заяву під час вечірнього відеозвернення 24 жовтня зробив президент України Володимир Зеленський. За словами глави держави, План перемоги спрямований на партнерів, на їхню визначеність, яким є місце України в архітектурі безпеки.

"Чи готові вони (партнери, — ред.), щоб Україна перемогла, чи хочуть партнери бачити післявоєнну систему безпеки дійсно надійною. План перемоги, якщо буде виконаний партнерами, дасть всі відповіді", — сказав Зеленський.

Водночас план посилення України є внутрішнім і спрямований як на фронт, так і на тил. Як зазначив президент, план гарантуватиме єдність Україні.

"Те, що потребує посилення. Питання справедливості в Україні, яке стоїть надзвичайно гостро. Наша економіка, наші робочі місця, наш розвиток критично необхідних Україні галузей. Захист від російської дезінформації. Соціальний захист людей. Багато напрямів потребують чітких відповідей, які кроки ми робимо та хто відповідальний за реалізацію конкретних кроків. Цей внутрішній план посилення гарантуватиме Україні також і єдність. Коли працюєш заради держави, відчуваєш, що ти з державою, з мільйонами таких же людей, які хочуть, щоб Україна перемогла", — додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 16 жовтня президент Володимир Зеленський у залі Верховної Ради представив План перемоги України. Він складається з п'яти пунктів та містить три таємні додатки. Під час свого виступу у парламенті президент заявив, що для завершення війни у 2025 році потрібна підтримка Плану перемоги України з боку партнерів. При цьому Російська Федерація має бути присутньою на наступному Саміті миру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 24.10.2024 19:54