Фото: Генштаб ЗСУ

У березні зросла інтенсивність ворожих обстрілів, — ДПСУ

Українські прикордонники протягом березня брали участь у понад 900 бойових зіткненнях з агресором.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко, передає "Укрінформ".

"Протягом березня прикордонники витримали понад 1800 обстрілів, які здійснював ворог по позиціях наших військовослужбовців. Їх інтенсивність у порівнянні з попереднім місяцем збільшилася на 11%. Спільно з іншими підрозділами прикордонники протягом березня брали участь у більш ніж 900 бойових зіткненнях з агресором. Також у ході спільних дій знищено значну кількість живої сили противника та ворожої техніки", — повідомив Демченко.

За його словами, атаки ворога українські військовослужбовці постійно відбивають на Авдіївському, Лиманському та Бахмутському напрямках. На останньому ворог продовжує концентрувати свої найбільші наступальні спроможності попри значні втрати. Окупанти намагаються використовувати тактику виснаження та тотального руйнування.

Нагадаємо, екс-начальник Генштабу Великої Британії Річард Даннатт вважає, що Збройні сили України зможуть вже цього літа завдати сильного удару армії Російської Федерації. Перспектива поразки РФ на полі бою стає дедалі ймовірнішою.

Додамо, російські загарбники у тимчасово окупованому Криму почали нервуватися через майбутній ймовірний контрнаступ Збройних сил України. Вони продовжують будувати лінію оборони та налагоджувати потрібну техніку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 06.04.2023 08:12