Фото: rbb24.de

У Берліні масштабна пожежа у таборі для українських біженців (відео)

У вівторок, 12 березня, у столиці Німеччини Берліні сталася масштабна пожежа у таборі для біженців з України, який розташований на місці колишнього аеропорту Тегель.

Про це повідомляє видання RBB24.

Для гасіння пожежі залучили близько 100 співробітників пожежної служби. Водночас над містом піднявся стовп диму. Попередньо, полум'я охопило три великі намети, кожен з яких міг вмістити кілька сотень людей.

За словами речника пожежної служби, ймовірно, через пожежу постраждали декілька людей. Про загиблих інформація поки не надходила.

До того ж у місцевих ЗМІ розповіли, що пожежа спалахнула близько 14:00 в одному з наметів площею 1000 квадратних метрів, у якому могли розміщуватися близько 380 біженців з України. Проте більшість мешканців змогли швидко покинути намет. Пізніше стало відомо, що один із наметів уже завалився. Попередньо, причиною пожежі могло стати паління в одному з наметів.

У Берліні спалахнула пожежа в наметовому містечку для українських біженців

Фото: Twitter (X) @Berliner_Fw

Нагадаємо, 10 березня в районі петербурзького аеропорту спалахнула пожежа. Внаслідок інциденту є постраждалі.

Також раніше повідомлялось, що 10 березня в Росії на газопроводі в Ханти-Мансійському автономному окрузі Тюменської області стався вибух. Після цього там спалахнула сильна пожежа. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.03.2024 17:33