Найвища гойдалка Європи в Берліні. Скріншот із відео

У Берліні відкрили найвищу гойдалку Європи на висоті 120 метрів (відео)

Найвищою в Європі гойдалкою можна скористатися в Берліні на висоті 120 метрів. Це розвага не для слабкодухих — з неї можна як по-новому поглянути на місто, так і дізнатися про себе з іншого боку.

Про це повідомило німецьке видання Bild. Журналісти зазначили, що гойдалка підвішена на даху готелю Park Inn. Звідти можна побачити площу Александрплатц, телевежу, церкву Святої Марії та весь центр німецької столиці.

Репортерка Bild Надіне Хоффман вже побувала на гойдалці та зізналася, що їй було дуже страшно гойдатися, попри інструктаж і обов'язкове страхування.

Це аж ніяк не можна порівнювати з оглядовим майданчиком, адже долоні сухими точно не залишаться.

"Чистий адреналін! Спочатку я трохи тремтіла, але це насправді чудово. Відчуття повної свободи, а ще краєвид просто неймовірний! Я рекомендувала би це всім", — розповіла журналістам відвідувачка Бригіт Борек.

Ліфт готелю підіймається на 35 поверх. Там гості потрапляють до панорамного бару, звідки можна вийти на майданчик із гойдалкою. Працівники атракціону кажуть, що люди приходять різні. Деякі не бояться висоти, але коли підходять до краю, відступаються. Є ті, хто вже приходить дуже наляканим, але в процесі отримує задоволення. А коштує воно 24 євро.

Нагадаємо, що на період новорічно-різдвяних свят "Укрзалізниця" запускає для дітей традиційні казкові ретропоїзди. Вони курсують у Києві та Львові. Прокататися на ньому можна 30 і 31 грудня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 14.10.2024 11:59