Фото: "Укрзалазниця"

У Києві та Львові вже курсує "Різдвяний експрес": коли можна прокататися на ретропоїзді (відео)

На період новорічно-різдвяних свят "Укрзалізниця" запустила для дітей традиційні казкові ретропоїзди. Вони курсують у Києві та Львові. Прокататися на ньому можна ще 30 і 31 грудня.

Про це повідомила прес-служба компанії. 

На пероні пасажирів зустрічатиме професійний фотограф, який зробить безплатні фото біля ретропоїзда, а у вагонах на дітей очікуватиме розважальна програма, різні смаколики та подарунки.

"Радимо прийти на вокзал хоча б за 30 хвилин до вирушення, щоб зробити памʼятні фото та взяти участь у святковій програмі. У разі повітряної тривоги поїзди "Укрзалізниці", як завжди, продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття", — йдеться у повідомленні.

Графік відправлення ретропоїзда:

  • Київ — 30, 31 грудня о 10:27 та о 12:40.
  • Львів — 30, 31 грудня о 10:05, о 13:00 та о 15:20. 

Квитки можна придбати в застосунку та чат-ботах "Укрзалізниці". Варто додати, що 30% місць виділено для безкоштовних поїздок дітей загиблих залізничників, дітей військовослужбовців та інших соціальних категорій.

Користувачі у соцмережах, які вже відвідали атракціон радять приходити завчасно, щоб спробувати потрапити в кабіну машиніста. Також вони публікують у мережі відео "Різдвяного експресу".

Нагадаємо, що на початку грудня "Укрзалізниця" впровадила спеціальний сервіс для українських захисників, який дозволяє їм легко та зручно замовляти квитки на поїзд. Тепер це можна зробити онлайн.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.12.2023 15:40