Фото: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" запустила сервіс замовлення квитків для військовослужбовців: як він працює

"Укрзалізниця" впроваджує спеціальний сервіс для українських захисників, який дозволяє їм легко та зручно замовляти квитки на поїзд. Тепер це можна зробити онлайн.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили", — пояснив голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко.

Як скористатися послугою:

  • залишити заявку на порталі не пізніше ніж за шість годин до відправлення поїзда;
  • на вказаний замовником е-mail прийде спеціальний код;
  • викупити квиток в касі не пізніше ніж за одну годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера.

У компанії зазначають, що спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, які є найпопулярнішими серед військовослужбовців. Зокрема, це маршрути до міст, наближених до зони ведення бойових дій та у зворотному напрямку.

"Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для побратимів, з якими разом збираються в дорогу", — додали в прес-службі.

Варто додати, що раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Це значно ускладнювало процес та фактично унеможливлювало поїздку день у день. Адже було необхідно спочатку здійснити особистий візит до військового коменданта, а потім на вокзал, щоб викупити квиток.

Нагадаємо, з 10 грудня "Укрзалізниця" запускає новий прямий поїзд, який курсуватиме до Будапешта та Відня. Ціна квитка сягатиме близько 2500 гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.12.2023 14:56