Фото: "Укрзалізниця"

Купити квитки на потяг "Київ – Варшава" тепер можна лише за допомогою "Дії": деталі

Відтепер придбати квиток на найпопулярнішій потяг "Київ-Варшава" можна тільки після верифікації аканту з "Дія.Підпис". Так "Укрзалізниця" зможе відстежувати осіб, які масово скуповують білети.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, інтеграція з "Дією" допоможе "Укрзалізниці" зробити сервіс ще зручнішим і продовжити системну боротьбу з перекупом квитків.

"Верифікація акаунту через "Дію" підтвердить, що ви — реальна людина. Тож якщо з акаунту масово купуватимуть та повертатимуть квитки — після перевірки його заблокують", — пояснив він.

Федоров додав, що людина, яку заблокують, більше не зможе купити квиток онлайн, навіть якщо видалить застосунок і спробує пройти верифікацію через інший пристрій.

"Верифіковані акаунти зможуть повертати онлайн придбані в застосунку квитки на будь-який з міжнародних рейсів", — додав міністр.

Як верифікувати акаунт з "Дія.Підписом" під час купівлі квитка:

  • у застосунку "Укрзалізниці" виберіть потяг №67/68 "Київ — Варшава";
  • підтвердьте особу з "Дія.Підписом";
  • виберіть вагон і місце;
  • введіть дані про пасажира. Якщо купуєте квиток для себе — достатньо натиснути на кнопку з вашими даними після верифікації, яка розташована вище полів. Якщо для родича — власноруч заповніть його ім’я та прізвище;
  • оплачуєте квиток зручним способом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в жовтні "Укрзалізниця" запустить низку нових маршрутів до трьох країн Європи. Зокрема, йдеться про Польщу, Чехію та Німеччину. Планується запустити потяг нового сполучення "Рава-Руська — Варшава", який зможе щодня перевозити майже 500 пасажирів в обидвох напрямках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.11.2023 20:41