Будівля ФСБ в Бєлгороді після "зустрічі" з безпілотником. Фото зі соцмереж

У Бєлгороді два безпілотники атакували будівлю ФСБ: деталі

У середу, 13 березня, дрони атакував будівлю регіонального управління ФСБ у Бєлгороді. Пошкоджено фасад, вибито вікна. Постраждалих традиційно у росіян "немає".

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на оперативні служби,

У своєму Telegram-каналі губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про атаку двох безпілотників літакового типу.

"Один дрон врізався у багатоквартирний будинок. Внаслідок вибуху постраждалих немає, вибито вікна у декількох квартирах і пошкоджено фасад, покрівлю будівлі. Також від вибухової хвилі незначні пошкодження вікон є у двох сусідніх освітніх закладах. Інший БпЛА здійснив падіння в річку. Обійшлося без наслідків", — написав російський губернатор.

Як відомо, у  вівторок, 12 березня, безпілотник атакував будівлю адміністрації Бєлгорода. Вибито скло, пошкоджено фасад будівлі. Двоє людей постраждали. Про удар дроном спочатку повідомляли місцеві Telegram-канали. Пізніше атаку підтвердила влада Бєлгородської області.

Нагадаємо, що ніч на середу, 13 березня, в Росії виявилася багатою на "бавовну". Впродовж цілої ночі там заявляли про атаки безпілотників і роботу протиповітряної оборони. Дрони потурбували Воронезьку, Курську, Бєлгородську й інші області. У Рязані досі не можуть загасити пожежу на нафтозаводі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 09:32