Фото: ілюстративне Джерело: Pixabay

У Бєлгороді пролунали декілька десятків вибухів: що відбувається (фото, відео)

У четвер, 23 травня, зранку в російському Бєлгороді місцеві мешканці чули одразу дві серії, які складалися з декількох десятків вибухів. При цьому вони пролунали на території всього регіону.

Інформацію про вибухи підтвердили й російські пропагандистські інформаційні ресурси. Вони зазначили, що в Бєлгороді та Бєлгородському районі оголошували ракетну небезпеку.

У центрі міста було добре чути серію вибухів. Місцеві мешканці нарахували дві серії з двох десятків вибухів.

"У Бєлгороді оголошено другу за ранок ракетну небезпеку. Місцеві ЗМІ публікують наслідки обстрілу. За попередньою інформацією губернатора, постраждалих немає", — написав о 06:54 Telegram-канал Astra.

Своєю чергою, губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков зазначив, що над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала система ППО — збито декілька повітряних цілей на підльоті до міста.

"У Бєлгороді внаслідок прямих влучань снарядів пошкодження виявлено на території двох дитячих таборів: в одному пошкоджено господарську споруду, у другому пошкоджено поле на стадіоні. Також стався спалах сухої трави на площі 50 квадратних метрів", — написав він у своїх соціальних мережах.

Гладков додав, що в Бєлгородському районі в селі Таврове у трьох приватних житлових домоволодіннях вибиті вікна, посічені покрівлі, фасади та паркани. На території двох приватних житлових домоволодінь уламками посічені покрівлі гаражів. Також уламками посічено один автомобіль. У селищі Дубове пробито покрівлю одного приватного житлового домоволодіння.

Нагадаємо, що вночі 17 травня Бєлгородську область Росії атакували безпілотники. Там унаслідок нальоту дронів горіла автозаправна станція.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.05.2024 07:37