Фото: Ігор Табурець / Telegram

У Черкасах уламок ракети влучив в об'єкт інфраструктури, п'ятеро постраждалих (фото)

У ніч на четвер, 21 вересня, російські загарбники здійснили масовану атаку по Україні. У Черкасах лунали вибухи, працювала протиповітряна оборона по ракетах. Внаслідок збиття ворожої цілі зафіксовано падіння уламків у центральній частині міста, зокрема, постраждав об’єкт соціальної інфраструктури. 

Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. 

За його словами, п'ятеро людей постраждали. Під завалами щонайменше одна людина.

"Зранку ворог завдав ракетного удару по обласному центру. Триває рятувальна операція", — написав він у Telegram.

Нічний обстріл 21 вересня: що відомо

Повітряні сили після опівночі повідомили, що зафіксовано виліт восьми бортів Ту-95МС з аеродрому "Оленья" у Мурманській області РФ. Близько четвертої ранку областями почала ширитися повітряна тривога, військові оголосили там ракетну небезпеку.

На нашу територію увійшло дві групи ракет: одна рухалась зі Сходу у південно-західному напрямку, а друга — в напрямку Сумської області. Небезпеку оголошували для Черкащини, Чернігівщини, Київщини, Кіровоградської та Вінницької областей.

У Хмельницькому близько шостої години ранку лунали вибухи. Влада повідомляла про роботу протиповітряної оборони. Також вибухи лунали у Рівному, у частині міста зникло світло.

У Києві у кількох районах зафіксовано падіння уламків ворожих ракет. У Дарницькому районі постраждали семеро людей, серед них — дитина. Там також спалахнула пожежа на СТО й загорілися дві автівки. Крім цього, постраждав заклад профтехосвіти. У Шевченківському районі Києва уламки пошкодили газову трубу. У Святошинському районі частково зникло світло.

Нагадаємо, рашисти під ранок у четвер вдарили ракетами по Харкову. У місті зафіксували щонайменше шість "прильотів". Усі — у Слобідському районі міста. За даними місцевої влади, є пошкодження цивільної інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.09.2023 07:09