Фото: ДСНС

У Чернівцях вантажівка врізалася у маршрутку з людьми: 14 постраждалих, серед них — діти

У вівторок, 9 липня, у Чернівцях сталася жорстка дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох автівок травмувалося 14 людей, з них троє — діти.

Як повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій України, аварія сталася на автодорозі міжнародного значення Е85 Ковель — Чернівці. Зіткнулися вантажівка Mersedes-Bens та мікроавтобус VW Transporter.

"Рятувальники третьої державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спецінструмента деблокували та врятували трьох людей, які опинилися затиснутими в мікроавтобусі", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 11 потерпілих, з яких двоє — діти, госпіталізували до лікарні. Зокрема, після огляду медиками швидкої допомоги від госпіталізації відмовилося три особи, з них — одна дитина. На місці аварії  працювало семеро рятувальників, а також було залучено дві одиниці техніки.

Нагадаємо, за п'ять місяців 2024 року було зафіксовано близько 1,2 тисячі аварій за участі мотоцикла чи мопеда. Водночас у цих аваріях загинуло 110 осіб та ще 1 401 людина отримала травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.07.2024 12:41