Фото: armyinform.com.ua

У Чорному морі зафіксували ворожі носії "Калібрів": скільки ракет готові атакувати Україну

Станом на ранок 24 липня у Чорному морі зафіксовано чотири ворожі кораблі, з яких два є носіями крилатих ракет "Калібр". Загальний залп до 12 ракет.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Військово-морські сили Збройних сил України.

Також, за даними військових, в Азовському морі два ворожих кораблі, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні. У Середземному морі один ворожий корабель, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — два судна, з них жоден не продовжив рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — шість суден, з них чотири рухались з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС.

Станом на ранок 24 липня Росія вивела у Чорне море ракетоносії "Калібрів"

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що у ніч на 24 липня російська армія двічі атакувала Харків. Внаслідок ворожих ударів є загиблий. Попередньо Харків окупанти обстрілювали ракетами С-300.

Також 23 липня російські загарбники вдарили безпілотником по дитячому будинку сімейного типу у Дніпропетровській області. Постраждали троє мешканців.

Нагадаємо, 22 липня війська країни-агресорки завдали ракетного удару по Одеській області. Окупанти цілилися по цивільних об'єктах. Внаслідок обстрілу частково зруйновано фасад адміністративної будівлі приватного підприємства та складські приміщення, а також пошкоджено цивільні автомобілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.07.2024 07:49