Фото ілюстративне зі соцмереж

У чотирьох регіонах Росії лунали вибухи: окупанти скаржаться на масовану атаку дронів

У ніч на суботу, 30 грудня, в чотирьох регіонах Російської Федерації лунали вибухи. Росіяни кажуть про масовану атаку безпілотників.

Про це повідомило міністерство оборони Росії.

Там зазначили, що протягом минулої ночі припинено спробу здійснити терористичну атаку із застосуванням БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації.

У російському відомстві додали, що за ніч чергові засоби російських сил протиповітряної оборони нібито збили 32 дрони над територіями Брянської, Орловської, Курської та Московської областей.

Також раніше росіяни заявляли, що нібито знищили 13 реактивних снарядів над Бєлгородською областю. Губернатор цього регіону В'ячеслав Гладков повідомив, що внаслідок обстрілу Бєлгорода загинула одна людина, ще четверо поранені.

Росіяни часто скаржаться на атаки у своїх прикордонних областях. Наприклад, 27 грудня окупанти заявили про нову "атаку дронів" у Бєлгородській області, внаслідок чого загинули солдати.

Нагадаємо, що 14 грудня двоє безпілотників нібито намагалися атакувати Росію. Головною ціллю дронів була Москва. За словами мера столиці Сергія Собяніна, перший безпілотник збили в Наро-Фомінському міському окрузі близько 02:30. Другий дрон – у цьому ж районі, але вже близько 04:20.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.12.2023 07:12