Фото: ДСНС

У Дніпрі зросла кількість постраждалих внаслідок вечірнього обстрілу: фото наслідків

У Дніпрі внаслідок вечірнього обстрілу 2 вересня кількість постраждалих з трьох зросла до шести. Ще одна людина загинула.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Внаслідок вчорашньої ракетної атаки на Дніпро маємо 51-річного загиблого. Шестеро людей постраждали. З них один 37-річний чоловік залишається у лікарні. Інші оговтуватимуться вдома", — зауважив посадовець.

Водночас, за даними ДСНС, у місті через рашистську атаку знищено три автомобілі та ще 12 пошкоджені. Крім того, вибуховою хвилею вибито вікна в одному з дошкільних навчальних закладів та житлових будинках. 

"На місці події виникла пожежа, яку рятувальники оперативно приборкали. До ліквідації наслідків залучались 30 рятувальників та шість одиниць техніки ДСНС", — додали рятувальники.

Нагадаємо, на світанку 2 вересня російські загарбники атакували Київ — там постраждали троє людей і вибито вікна у двох школах міста. Також відбулося загоряння автомобілів і пошкодження нежитлових приміщень.

Вдень російські терористи атакували Харків. Кількість постраждалих, за останніми даними, становить 14 осіб. У місті пошкоджено гаражі, автомобілі, адміністративні будівлі, спорткомплекс і приміщення підприємства. За різними адресами спалахнули пожежі.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2024 08:58