Фото: Київська міська прокуратура

У ДТП в Солом’янському районі Києва загинула 72-річна пасажирка: нові деталі аварії (фото)

У Києві внаслідок зіткнення вантажівки та маршрутки 21 жовтня загинула пенсіонерка. Ще п'ятеро людей отримали поранення.

Про це повідомила Київська міська прокуратура. За даними слідства, 70-річний водій автомобіля "Газель", рухаючись вулицею Вадима Гетьмана, допустив зіткнення з маршрутним автобусом марки "Атаман", який зупинився для посадки-висадки пасажирів на зупинці громадського транспорту.

Внаслідок аварії постраждали шість пасажирів маршрутного автобуса. Одна з травмованих пасажирок — 72-річна жінка померла дорогою до лікарні. 

Правоохоронці наголошують, що, як показав "Драгер", водій "Газелі" за кермом був у тверезому стані. З його слів, у вантажівки під час руху відмовили гальма.

"За процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури розпочато розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху,  що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 жовтня на Хмельниччині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 33-річний пішохід. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.10.2024 13:13