Наслідки аварії на Хмельниччині. Джерело: Нацполіція

Смертельна аварія на Хмельниччині: працівник ТЦК збив іншого військкома

У четвер, 17 жовтня, на Хмельниччині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 33-річний пішохід. Наразі обставини інциденту встановлюються.

Про це повідомила поліція Хмельницької області. Там зазначили, що слідчі встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої загинув 33-річний пішохід.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 жовтня, близько 20:00 години на трасі "Стрий — Ізварине" неподалік готельно-ресторанного комплексу "Лелека", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці додали, що 54-річний хмельничанин, кермуючи автомобілем Volkswagen Sharan, скоїв наїзд на 33-річного мешканця обласного центру, який перетинав дорогу нерегульованим пішохідним переходом. У результаті ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

"За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які кермують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення. Слідство триває", — підсумували в поліції Хмельницької області.

Водночас місцеві пабліки стверджують, що нібито за кермом перебував працівник ТЦК, який збив свого колегу. Але цю інформацію офіційно не коментували.

"На Хмельниччині працівник ТЦК збив іншого працівника військкомату", — йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що в червні на Львівщині військовослужбовці територіального центру комплектування на автомобілі підрізали чоловіка на велосипеді, який втікав від них, але самі з'їхали з дороги та потрапили в канаву.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.10.2024 16:10