Скріншот із відео

У двох містах Дагестану сталася стрілянина: серед убитих — нападники, поліцейські, священник та інші (відео)

У неділю, 23 червня, в російській республіці Дагестан — в містах Дербент і Махачкала — невідомі обстріляли синагогу та церкву. Внаслідок цього є загиблі та поранені.

Про це повідомили російські інформаційні ресурси. Водночас у Махачкалі невідомі на вулиці обстріляли пост ДПС, унаслідок цього щонайменше одного працівника поліції вбито, за попередньою інформацією, шістьох поранено.

У Дербенті невідомі з автоматичної зброї обстріляли синагогу та церкву. У синагозі після нападу сталася пожежа.

Одного працівника поліції вбито, одного поранено внаслідок стрілянини в Дербенті. Про це повідомили в регіональному міністерстві внутрішніх справ.

Очільник республіки Дагестан Сергій Меліков розповів про створення оперативного штабу після стрілянини в Дербенті та Махачкалі. Він зазначив, що невідомі здійснили спроби дестабілізації суспільної ситуації.

Пізніше в міністерстві внутрішніх справ повідомили, що на вулиці Магомедгаджиєва в Махачкалі триває бойове зіткнення.

Окрім того, у громадській спостережній комісії Дагестану заявили, що в Дербенті в церкві вбито священника, а в Махачкалі — охоронця церкви.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня минулого року понад 20 людей отримали поранення внаслідок заворушень в аеропорту Махачкали. Туди ввечері 29 жовтня увірвався натовп дагестанців через рейс з Ізраїлю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.06.2024 20:20