У Філадельфії злочинець відкрив стрілянину по поліцейським

15 СЕРПНЯ 2019 10:15

У Філадельфії під час поліцейської операції по затриманню наркоторговців в одному з житлових будинків почалася перестрілка. В результаті було поранено шістьох співробітників правоохоронних органів. Двоє поліцейських і кілька мешканців будинку опинилися в заручниках у злочинця, який забарикадувався. Спецназу вдалося всіх евакуювати. За словами начальника поліції, правоохоронці змогли переговорити зі стрільцем. Пізніше він був затриманий, пвідомляє Euro News.

Як повідомляється всі поліцейські, які отримали поранення в перестрілці, вже виписані з лікарні і їхньому життю ніщо не загрожує. Ще два офіцери постраждали в результаті автомобільної аварії, коли поспішали на місце інциденту.

Як з'ясувалося, чоловік, який відкрив стрілянину в минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. За словами мера Філадельфії, у злочинника, який стріляв мав в своєму розпорядженні «значну кількість вогнепальної зброї і патронів». Тепер належить з'ясувати, яким чином йому вдалося це зробити.

Світ, 15.08.2019 10:15