Скріншот з відео

У Франції чоловік здійснив напад на школу: вчитель загинув, багато поранених (відео)

У п'ятницю, 13 жовтня, у французькому місті Аррас чоловік напав на школу. Внаслідок інциденту одного вчителя вбито, також є поранені.

Про це повідомляє BFM TV. За інформацією джерела, чоловік кричав "Аллах Акбар". Від удару ножем загинув вчитель літератури, ще двоє людей поранені. Серед учнів постраждалих немає.

ЗМІ повідомили, що 20-річний нападник чеченського походження. Його вже затримали.

Нагадаємо, у Ростовській області у хуторі Червоний Десант учень спробував пройти до школи з ножем. Коли його помітили, він накинувся зі зброєю на дорослих.

Також нещодавно поліцейські з Гданська затримали трьох осіб, які брали участь у нападі на пару 16-річних підлітків з України. На підлітка напала 26-річна жінка, а коли на її захист став друг дівчини, його побили двоє чоловіків. Поліція розшукує свідків події.

Раніше повідомлялось, що у початковій школі в Нешвіллі жертвами стрілянини стали троє дітей та дорослі. За попередніми даними, стріляла жінка, яку вбили поліціянти.

У березні внаслідок стрілянини у німецькому місті Гамбург щонайменше семеро людей загинули. Трагедія відбулась у приміщенні церкви Свідків Єгови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.10.2023 15:26